Verhuizen

VerhuizenVerhuizen, daar hebben veel mensen een hekel aan. Omdat het nu eenmaal veel ‘gedoe’ is. Toch kun je veel tijd en geld besparen door georganiseerd aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door onze Checklist verhuizen langs te lopen. Of door die slimme inpaktips op te volgen.

Wil je mensen op de hoogte brengen van je nieuwe adres? Kijk dan eens op de leuke sites die wij voor je heeft geselecteerd. Bijkomstig voordeel: in veel gevallen kan het nog gratis ook!


Check, check, dubbelcheck

Of je uit je ouderlijk huis komt, of al op jezelf woonde: verhuizen brengt een hoop werk met zich mee. Je vergeet al snel iets. Maak daarom van tevoren een lijst met alles wat je niet moet vergeten. Doe dat aan de hand van een tijdsplanning. Een voorbeeld vind je hier.


Slim verpakt!

Doorgezakte bodems, spiegels in duizend stukjes, vlekken op je kleding: inpakken is een kunst! Daarom heeft STRT[punt] een aantal slimme inpaktips voor je verzameld. Wellicht staan er een paar ideeën voor je tussen. Hier vind je de pdf.


Dat is toch een kaartje waard?

Een verjaardagskaartje sturen is zo gedaan. Maar verhuiskaarten, daar heb je er meer van nodig. Heb je alle e-mailadressen? Dan kun je op hallmark.nl of kaartenhuis.nl eenvoudig een gratis e-card versturen naar al je contactpersonen.

Wil je graag een persoonlijk kaartje bij iedereen in de bus stoppen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden op www.kaartje2go.nl of www.fotofabriek .nl. Daar maak je eenvoudig en snel en leuke set persoonlijke kaarten. Bijvoorbeeld met een foto van jou in je nieuwe huis!