Over STRTpunt

‘STRTpunt huis kopen’ is een onafhankelijk platform waar starters op de woningmarkt informatie met elkaar en met de redactie uitwisselen.

Ons doel: starters via tips, informatie en verwijzing naar experts de weg wijzen naar een eerste eigen woning. In korte tijd moeten starters veel vragen beantwoorden en beslissingen nemen. De antwoorden en besluiten hebben vaak grote (financiële) gevolgen. We gaan er daarbij van uit dat je een betere beslissing neemt als je goed geïnformeerd bent. Deze website biedt antwoorden op veelgestelde vragen, op starters gerichte wooninspiratie en de mogelijkheid om je uitgebreid en vakkundig te laten adviseren door een financieel expert.

De hypotheekaanvragen of vragen over financiële onderwerpen worden doorgestuurd aan de financiële experts van H.G. Financiële Coaching B.V. (ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12018139). De adviseurs die verbonden zijn aan dit bedrijf zijn verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd een adviseur bij jou in de buurt. Na het invullen van je gegevens neemt de adviseur contact met je op. De (vervolg)afspraken worden onderling geregeld, zonder tussenkomt van STRTpunt.

De redactieleden van STRTpunt of andere bezoekers van de website hebben geen inzage in de financiële gegevens die je achterlaat op de website. Deze gegevens worden rechtstreeks verzonden aan de financieel adviseur. Zij beoordelen jouw aanvraag en nemen contact met je op. Ben je ontevreden over de service, of gaat er iets niet goed, dan horen we dat uiteraard graag. Hiermee kunnen wij onze dienstverlening aan andere starters verbeteren.

Wij zijn echter niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de verdere verwerking van financiële gegevens die worden achtergelaten op de webpagina’s: http://strtpunt-huis-kopen.nl/vrijblijvend-een-afspraak-maken/ en http://strtpunt-huis-kopen.nl/vraag-vrijblijvend-meer-informatie-aan-over-hypotheek-starterslening-verzekeringen-of-andere-financiele-onderwerpen/.